Ga naar de inhoud

Vind u niet wat u zoekt?

Contacteer ons

 

Over ons

R.V. Maatmeubelen werd aanvankelijk in 1986 opgericht als een eenmanszaak door Raoul Verspeeten.
In 1992 kwam zijn broer Roland hem in het bedrijf vervoegen en kreeg de zaak de rechtsvorm van BVBA.

De bedrijfsactiviteiten van R.V. maatmeubelen situeren zich op de meest uiteenlopende terreinen.  De benadering en uitwerking van deze gebieden kenmerken zich door één globale rode draad die te vatten is onder de brede noemer van het professionalisme en deskundigheid.  Het bedrijf dat over een eigen plaatsingsdienst beschikt zorgt voor de totale inrichting van interieurs en tekent voor maatwerk van kasten, wandmeubelen, schrijnwerk van deuren, trappen, ramen, renovatie van oude landhuizen, kopie antiek, diverse lambrizering, vervaardigen van stijlmeubelen en opkuis van oude meubelen.  Inzonderheid legt het bedrijf het accent op maatwerk in de breedste betekenis van het woord.


   

Een vakkundige aanpak en uitvoering van projecten is één zaak.  De juiste keuze en behandeling van de materialen is een andere.  R.V. Maatmeubelen verwierf ook op dit vlak naam en faam.  Massief hout, fineer en andere plaatmaterialen zijn slechts enkele lukraak gekozen materialen uit een breed gamma dat de meest kieskeurige klant zal bevredigen en tot het intens beleven van zijn leefinterieur van iedere dag zal bijdragen

Een belangrijk en allerminst te veronachtzamen gegeven bij dit alles is dat de gebroeders Raoul en Roland Verspeeten naast het management van het bedrijf ook daadwerkelijk op de werkvloer actief zijn in het bedrijf, zodat alle werkzaamheden vanuit de eerste linie en op de voet worden gevolgd.  Daarbij staan zijn zelf in voor het ontwerp van de door de klant beoogde projecten, hetgeen het inschakelen van een architect overbodig maakt en een positieve weerslag heeft op het door de klant besteedbare budget.
Een allerminst te verwaarlozen factor binnen de besparingsruimte op het klantenbudget is het feit dat de R.V. Maatmeubelen vaak zelf instaat voor de nevenactiviteiten zoals klein elektriciteits- en loodgieterwerk, wat het inschakelen van bijkomende firma's overbodig maakt en alweer in een kostenbesparend effect resulteert.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Een opmeting bij u terplaatste en een beknopte offerte is bij ons volledig vrijblijvend.